(Poistunut julkaisusta)

Muurarin apumiehiä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Oletko reipas ja rivakka rakennusalan ammattilainen tai hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu vasta-alkaja? Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt MUURARIN APUMIEHIÄ Seinäjoelle ja lähialueille.

Asiakkaamme toimii rakennusalalla. Heillä on tarjolla muurarin apumiehen töitä uudisrakennuskohteissa koko kesän ajaksi.

Muurarin apumiehenä toimit muurausalan ammattilaisen avustajana rakennustyömaalla. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi muurauslaastin tekeminen sekä kivien katkominen ja kantaminen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuoroissa, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät kesän loppuun saakka.

Mitä sitten odotamme kesätyöntekijöiltämme? Me palkkaamme asennetta! Toivomme, että sinulla on alan kokemusta, mutta tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja ajokortti katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitse hyvää fyysistä kuntoa. Työkieli on suomi.

Tarjoamme työntekijöillemme erinomaisen palkan lisäksi mahdollisuuden urakkabonuksiin. Lisäksi saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2019. Liitä mukaan CV:si ja kerro itsestäsi, sekä milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään olet valmis työskentelemään. Haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiesi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!


Miksi Personalhuset? - www.hyvää-työtä.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi


Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi