(Poistunut julkaisusta)

Muurari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Töitä tarjolla osaavalle muurarille vaihtelevissa kohteissa Tampereen alueella!

Asiakasyrityksemme etsii osaavaa tekijää mm. harkkomuuraukseen sekä julkisivujen sisäänkäyntien muuraukseen. Tämän lisäksi työ voi sisältää oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan myös esimerkiksi seinien ja pilareiden muurausta sekä rappaus- ja laatoitustöitä!

Toivomme siis sinulta aitoa ammattitaitoa alalta, tarkkuuttaa ja kykyä työskennellä omatoimisesti. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan. Oman auton ja työkalujen käyttömahdollisuudesta plussaa. 

Aloitus sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa 2020. Töitä voit tehdä oman elämäntilanteesi mukaan projektiluontoisesti (yleensä 2-6vko pätkissä), halutessasi töitä voi jatkaa myös muiden asiakasyritystemme työmailla. 

WorkPower on vakavarainen, kotimainen, jo 2003v perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Me palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hakea useampia eri työpaikkoja vain yhdellä hakemuksella. Työllistymisen jälkeen pidämme sinusta huolta TES mukaisella palkalla, laadukkailla työvarusteilla ja ammattitaitoisen henkilökunnan tarjoaman tuen avulla. Meidän riveissämme kelpaa seistä ylpeänä!

Mikäli tämä kuulostaa kiinnostavalta mahdollisuudelta sinulle, jätä meille hakemus palkkatoiveineen pian! Sovitaan sitten haastattelu, ja jutellaan lisää mahdollisuuksistasi WorkPowerilla!

Hakemuksen voit jättää verkkosivujemme kautta tai olla suoraan yhteydessä HR-konsultti Katja Metsäkylään p. 044 747 5295 / katja.metsakyla@workpower.fi. 

Avainsanat: muuraus, muurari, rakennustyö, projektiluontoinen työ