(Poistunut julkaisusta)

Muurari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme muuraria  asiakasyrityksemme uudiskerrostalotyömaalle Tampereen alueelle.

Toivomme työntekijältä vankkaa kokemusta muuraustöistä, sillä työt tehdään itsenäisesti. Työ alkaa marraskuun alussa ja arvioitu kesto n. 2kk, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa muissa työkohteissa. Työaika ma-pe 7-15.30. Palkkaus kokemuksen mukaan.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työympäristön, jossa pääset kehittämään rakennusalan osaamistasi sekä tilaisuuden päästä verkostoitumaan alan yrityksiin luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat työvaattet. Meillä on myös mukava ja nuorekas porukka WorkPowerin toimistolla. Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä meihin niin sovitaan aika, että tulet käymään toimistollamme.

Lisätietoja tarvittaessa Juuli Friberg 040 5902825 / juuli.friberg@workpower.fi

avainsanat: rakennustyö, kokoaikatyö, muurari