(Poistunut julkaisusta)

Muurari, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt Turussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme muuraria kokopäiväiseen työtehtävään.

Asiakasyrityksemme erikoisalaa ovat betonielementtien ja paikallavalurakenteiden paikkaukset, korjaukset ja viimeistelyt. Myös hionta- , piikkaus- , roilotus ja valutyöt luonnistuvat. Toimialueena on koko Varsinais-Suomi, Pirkanmaa ja pääkaupunkiseutu.


Työtehtävä tulee pitämään sisällään julkisivu- sekä sisämuurausta ja töitä tehdään hyvin usein pareittain (muurari + apulainen). Edellytämme aiempaa kokemusta muurauksesta, mutta työntekijä tulee myös saamaan perehdytyksen uuteen työhön. Etsimme reipasta sekä hyvän asenteen ja työmotivaation omaavaa työntekijää. Tarjolla on täydet työtunnit viikoittain ja työaika on arkisin klo 7.00-15.30.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla määräaikaisesti syksyyn asti.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan työhakemuksesi heti tänään sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Hakemuksen voit laittaa halutessasi myös sähköpostilla: heidi.yrja@nordic.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tai soittamalla / henkilöstökonsultti Heidi Yrjä puh. 050-5988460.

Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta.

Aloitamme haastattelut pikaisella aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian.