(Poistunut julkaisusta)

Muurari, Tampere
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Haemme MUURAREITA Tampereelle rakennustyömaille , joilla on hyvät kädentaidot, eri työtekniikoiden hallintaa, suunnittelutaitoja sekä huolellisuutta. Oikeaa käsityönammattilaista!

Tarjoamme


- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- kokemusta rakennustyömailla muurauksista,rappauksista sekä laatoitustöistä.
- rakentavaa ja hyvää asennetta. Työssä tarvitaan myös sopeutumista erilaisiin työtilanteisiin ja vaihteleviin oloihin - joustavuutta työaikojen suhteen sekä taitoja toimia itsenäisesti kuin ryhmässä.
- suomen kielen osaamista

Edellytämme

- Asianmukaisen korvauksen työstä
- mahdollisuutta kehittyä ja saada lisää töitä
- asianmukaiset uudet laadukkaat työvarusteet

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Tarja Kaukonen
Asiakkuuspäällikkö
tarja.kaukonen@aaltovoima.fi
050 464 3446

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.