(Poistunut julkaisusta)

Muuntokoulutus: Systeemi-insinööri (turvajärjestelmät), Meyer Turku Oy
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

turvajärjestelmien SYSTEEMI-INSINÖÖRIÄ


Tehtäviisi kuuluu

Risteilijälaivan turvajärjestelmiin kuuluvat muun muassa palonilmaisu-, palo-ovi-, CCTV- ja kulunvalvontajärjestelmät.

Järjestelmät hankitaan projektikohtaisesti ja systeemi-insinöörinä vastaat niihin liittyvistä kyselyistä, toimittajan valinnasta, perussuunnittelupiirustuksista sekä käyttöönoton avustamisesta.

Vastaat myös sopimuksen mukaisen toimituksen toteutumisesta laivanrakennusaikataulun puitteissa kuten myös muutosten hallinnoinnista niin asiakkaan, toimittajan kuin muidenkin laivanrakennukseen osallistuvien toimijoiden osalta.

Työsuhteesi alussa osallistut neljä kuukautta kestävään muuntokoulutukseen. Teoriajaksot suoritetaan Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvä työharjoittelu tapahtuu sähkösuunnitteluosastolla perussuunnittelussa.


Toivomme hakijalta

  • Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta (Insinööri tai DI)
  • Vahvaa projektinhallintaosaamista
  • Autocad- ja Microsoft – ohjelmistojen osaamista
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Lauri Korhonen
Engineering manager
lauri.korhonen@meyerturku.fi
+358 40 745 7921 (soittoajat 2.-3.1.2019 klo 15-16 sekä 9.-10.1.2019 klo 15-16.)