(Poistunut julkaisusta)

Muuntokoulutus: Luokitusinsinööri (runkosuunnittelu), Meyer Turku Oy
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

LUOKITUSINSINÖÖREJÄ


Tehtäviisi kuuluu

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa osallistuminen laivan rungon perussuunnitteluprojekteihin luokitussuunnittelijana, Laivan rungon luokituspiirustusten ja –laskelmien laadinta, Laivan rungon 3D-mallinnus (NapaSteel/Aveva Hull/ Catia),

Suunnitteluyhteistyö eri suunnitteluosastojen, laitetoimittajien ja tuotannon kanssa.
Koulutamme sinut työtehtäviisi.

Koulutuksen kesto on neljä kuukautta alkaen 3.3.2020. Teoriajaksot suoritetaan Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvä työharjoittelu tapahtuu luokitussuunnitteluosastolla perussuunnittelussa.


Toivomme hakijalta

  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Sopivaa teknistä koulutusta (DI tai AMK-insinööri)
  • Oma-aloitteisuutta sekä halua ja kykyä oppia uutta

Kokemus suunnittelutehtävistä ja/tai laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Ari Niemelä
Luokitussuunnittelun osastopäällikkö
ari.niemela@meyerturku.fi
+358 40 752 6112