(Poistunut julkaisusta)

Muuntokoulutus: Laivasuunnittelija (sisustussuunnittelu), Meyer Turku Oy
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SUUNNITTELIJAA sisustussuunnitteluosastolle. 


Tehtäviisi kuuluu

Olet osa laivan perussuunnittelusta vastaavaa suunnittelutiimiä. Suunnittelu on osastollamme teknispainotteista ja pienempien tai isompien kokonaisuuksien hallitsemista. Tavoitteena on etsiä sellaiset tekniset ratkaisut, että arkkitehtien visiot saadaan mahdollisimman hyvin toteutettua. Säännöt, määräykset, laivan rakenteet ja sisällä kulkevat tekniikka luovat raamit meidän toiminnallemme.

Sinun työtehtäväsi ryhmässä muokkautuu ja kehittyy kokemuksesi tai taustasi mukaisesti.

Työsuhteesi alussa osallistut neljä kuukautta kestävään muuntokoulutukseen alkaen 3.3.2020. Teoriajaksot suoritetaan Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvä työharjoittelu tapahtuu sisustussuunnitteluosastolla perussuunnittelussa. 


Toivomme hakijalta

Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen ja innokas oppimaan. Haluat olla mukana luomassa positiivista henkeä ja olla yksi tärkeä osa tulevaisuuden laivanrakentamista. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot auttavat menestymään tehtävässäsi.

Lisäksi edellytämme sopivaa teknistä koulutusta (DI tai AMK-insinööri) sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Kokemus suunnittelutehtävistä ja/tai laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Hanna Malmlund
Design manager
hanna.malmlund@meyerturku.fi
+358 40 533 5053 (lisätietoja voi kysellä arkisin klo 15-16).