(Poistunut julkaisusta)

Muuntokoulutus: Laivasuunnittelija (laiva-automaatio), Meyer Turku Oy
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SUUNNITTELIJAA laiva-automaatioon


Tehtäviisi kuuluu

  • Piirikaavioiden sekä kaapeli- ja kytkentäkaavioiden laadinta ja ylläpito
  • Signaalilistan kokoaminen ja ylläpito
  • Suunnitteluaineiston tuottaminen projektiaikataulun mukaisesti
  • Oman toiminnan ja tehtäväkentän kehittäminen

Työsuhteesi alussa osallistut neljä kuukautta kestävään muuntokoulutukseen. Teoriajaksot suoritetaan Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvä työharjoittelu tapahtuu sähkösuunnitteluosastolla perussuunnittelussa.


Toivomme hakijalta

  • Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta
  • Systemaattista työskentelytapaa
  • Autocad- ja Microsoft -ohjelmistojen osaamista
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Tiina Sjöström
Engineering manager
tiina.sjostrom@meyerturku.fi
+358 44 300 6985 (soittoajat 2.-3.1.2019 klo 15-16 sekä 9.-10.1.2019 klo 15-16)