(Poistunut julkaisusta)

Muuntokoulutus: Laivasuunnittelija (koneistosuunnittelu), Meyer Turku Oy
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SUUNNITTELIJAA koneistosuunnitteluun


Tehtäviisi kuuluu

Meyer Turun koneistosuunnittelu vastaa mm. laivojen voimalaitoksen, propulsiojärjestelmien, vedentuotannon sekä jätteiden käsittelyn suunnittelusta ja hyväksyttämisestä asiakkaalla ja viranomaisilla. Tämän lisäksi koneistosuunnittelu vastaa valmistussuunnittelun tuottamisesta laivan konealueiden osalta.

Koulutamme sinut työtehtäviisi. Koulutuksen kesto on neljä kuukautta alkaen 3.3.2020.

Teoriajaksot suoritetaan Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvä työharjoittelu tapahtuu koneistosuunnitteluosastolla perus- tai valmistussuunnittelutehtävissä.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla sopiva tekninen koulutus (DI tai AMK-insinööri), oma-aloitteisuutta sekä halua ja kykyä oppia uutta.  Aiempi kokemus suunnittelutehtävistä on eduksi.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Sami Parkkinen
Koneistosuunnittelun osastopäällikkö
sami.parkkinen@meyerturku.fi
+358 40 504 8925