(Poistunut julkaisusta)

Muuntokoulutus: Laivasuunnittelija (koneistosuunnittelu), Meyer turku Oy
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SUUNNITTELIJAA koneistosuunnitteluun


Tehtäviisi kuuluu

Meyer Turun koneistosuunnittelu vastaa mm. laivojen voimalaitoksen, propulsiojärjestelmien, vedentuotannon sekä jätteiden käsittelyn suunnittelusta ja hyväksyttämisestä asiakkaalla ja viranomaisilla.

Koulutamme sinut työtehtäviisi. Koulutuksen kesto on neljä kuukautta alkaen 18.3.2019.

Teoriajaksot suoritetaan Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvä työharjoittelu tapahtuu koneistosuunnitteluosastolla perussuunnittelussa.


Toivomme hakijalta

  • Hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Sopivaa teknistä koulutusta ( DI tai AMK-insinööri)
  • Oma-aloitteisuutta sekä halua ja kykyä oppia uutta
  • Aiempi kokemus suunnittelutehtävistä on eduksi


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Sami Parkkinen
Koneistosuunnittelun osastopäällikkö
sami.parkkinen@meyerturku.fi
+358 40 504 8925