Muuntajien ja reaktoreiden asiantuntija
Fingrid Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Merkityksellinen duuni rennossa työyhteisössä, ammattitaitoiset kollegat, erinomaiset kehittymismahdollisuudet ja moderni yrityskulttuuri – kiinnostuitko? Haluatko sinä tehdä töitä Suomen tärkeimmän infran eli sähkön kantaverkon parissa?

Fingrid vastaa Suomen kantaverkosta, jonka läpi kulkee 75 % koko Suomen käyttämästä sähköstä. Seuraavan kymmenen vuoden aikana tulemme investoimaan verkkoon yli 2 miljardia euroa luodaksemme puhtaan energian alustan uusiutuvalle energialle ja sen kulutukselle. Haluatko olla mukana rakentamassa huomisen ilmastoneutraalia yhteiskuntaa yhdessä Suomen parhaimmista työpaikoista?

Muuntajien ja reaktoreiden asiantuntija

Haemme päämuuntajien, mittamuuntajien ja reaktoreiden asiantuntijaa Verkon elinkaarenhallinta -yksikköön Helsinkiin. Yksikkö vastaa kantaverkon laitteiden elinkaarenhallinnan suunnittelusta, ohjeistuksesta ja raportoinnista sekä työturvallisuuden edistämisestä.

Tehtäviisi kuuluvat päämuuntajien, mittamuuntajien ja reaktoreiden asiantuntijatehtävät, jotka sisältävät mm. teknisten määrittelyiden laadintaa, laitteiden hankintaa, laitteiden elinkaaren suunnittelua ja kunnossapidon kehitystä. Lisäksi tehtävässä toteutetaan kunnossapitohankkeita, T&K hankkeita ja toimitaan asiantuntijana laitteiden vikatapauksissa.

Sinulla on kokemusta suurjännitelaitteista, etenkin päämuuntajien osalta. Asenteesi on kehitysorientoitunut ja haluat olla vastuullasi olevien laitteiden laaja-alainen osaaja, ja verkostoidut alan muiden osaajien kanssa kansainvälisesti. Pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia omatoimisesti ja toimit sujuvasti erilaisten ihmisten ja ryhmien kanssa.

Koulutustaustasi on sähkötekniikan insinööri tai diplomi-insinööri, ja sinulla on jo useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on luontevaa, myös englanniksi. Kannat vastuun työstäsi ja tulosten saavuttamisestasi. Sinulla on valmius matkustaa työtehtävien puitteissa kotimaassa ja ulkomailla.

Tarjoamme vastuullisen työn osaavassa ja positiivisessa tiimissä, joka vastaa Suomen sähkönsiirron kantaverkon elinkaarenhallinnasta. Tiimistä löytyy tukea ja pääset jatkuvasti kehittämään omaa osaamistasi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 18.5.2021 mennessä. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Janne Eskelinen, p. +358 40 135 3917 ajalla 3.5. klo 9–11 ja 11.5. klo 12–14. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tiesithän jo meistä?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot