(Poistunut julkaisusta)

Museon päällikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Vakinainen virka alkaen 01.01.2019
Hakuaika päättyy 14.12.2018  kello 16:00
Vantaan taidemuseo Artsi, Paalutori 3 01600 Vantaa
Sivistystoimi, Kulttuuripalvelut
Työavain 3-1168-18

Vantaan taidemuseo Artsi on aktiivinen nykytaiteen museo Myyrmäessä, jonka erikoistumisalueisiin kuuluvat nykytaiteen lisäksi katutaide, graffiti ja performanssitaide. Oman taidekokoelmamme kartuttamisen lisäksi osallistumme julkisen taiteen hankkeisiin. 

Haemme taidemuseon päällikköä johtamaan Vantaan taidemuseo Artsia. Päällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti museon taloudesta, henkilöstöstä ja toiminnasta Vantaan kaupungin strategisten linjausten mukaisesti. Odotamme uudelta päälliköltä hyviä esimiestaitoja, innovatiivista työotetta, intoa kehittää Artsin toimintaa, solmia yhteistyöverkostoja ja hyödyntää aktiivisesti uusia medioita museon markkinoinnissa yhdessä henkilökunnan kanssa. Taidemuseon päällikkö kuuluu kulttuuripalveluiden johtoryhmään ja vastaa Vantaan kulttuurilinjausten jalkauttamisesta taidemuseoon. 

Vakinainen virka täytetään 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. 

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi edellytämme: Riittävää esimieskokemusta. Hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: Odotamme itsenäistä ja innovoivaa otetta työhön, hyvää paineensietokykyä sekä organisointi- ja yhteistyötaitoja.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).