Museomestari, Kaupunginmuseo
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Espoon kaupunginmuseo etsiin joukkoonsa museomestaria!

Museomestarin tehtäviin kuuluu museopalveluiden tekninen toteutus ja ylläpito museon toimipisteissä ja verkkoympäristössä. Tehtäviin kuuluu myös näyttelyiden rakentaminen, purku, logistiset ja muut museon tehtävät.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunginmuseo, Ahertajantie 5, 02100 Espoo .

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto.


Museomestarilta edellytetään ICT- ja AV-taitoja museopalveluiden teknisen toteutuksen ja ylläpidon hoitamiseksi.

Museon kuljetuksia varten tehtävässä vaaditaan ajokortti ja veneen kuljetustaidot.

Eduksi luetaan kokemus museomestarin työstä ja kokemusta digitaalisten museopalveluiden toteuttamiseen osallistumisesta.

KAMUssa Espoon kaupunginmuseossa näet ja koet Espoon historiaa ja espoolaisuutta. Espoon kaupunginmuseo on maamme toiseksi suurimman kaupungin kulttuurihistoriallinen museo, jonka visiona on tarjota merkityksellisiä kohtaamisia historiasta ammentaen, nykyhetkeen peilaten ja tulevaisuuteen tähyten. Museokohteissamme historia on käsin kosketeltavaa näyttelyissä, opastuksissa ja lukuisissa tapahtumissa. Kulttuuriperinnön vaaliminen ja avaaminen yleisölle on kaupunginmuseon tärkeä tehtävä, huolehdimme myös kulttuuriympäristön viranomaistehtävistä Espoossa. Museo on espoolaisten kanssakulkija, yhdessä opimme ja oivallamme. Kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd, Koulumuseo Lagstad ja Saaristomuseo Pentala

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot