(Poistunut julkaisusta)

Museoavustaja – kesätyö Helsingin kaupunginmuseossa
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Hei!

Me Seuressa haemme joukkoomme myyntihenkistä museoavustajaa Helsingin kaupunginmuseoon kesäksi 2020. Olisitko juuri sinä etsimämme henkilö?

Museoavustajan tehtävässä vastuullasi on Helsingin kaupunginmuseon museokaupan myyntipyörä. Hyppäät aamulla kolmipyöräisen tavarapyörän selkään. Mukanasi on museokaupan tuotteita sekä esitteitä ja markkinointimateriaalia. Kiertelet pyörällä Helsingin keskustan alueella, esimerkiksi Esplanadin puistossa, Senaatintorilla, Kauppatorilla ja Katajanokalla. Kohtaat ihmisiä, jaat esitteitä ja myyt museokaupan tuotteita. Myyntipyörässä on maksupääte. Sadepäivinä pyörä jää museolle parkkiin ja työpäiväsi kuluu Helsingin kaupunginmuseolla museoavustajan tehtävissä, esimerkiksi asiakaspalvelussa ja museokaupan kassalla.

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Olet suorittanut esimerkiksi teatteri- ja ilmaisutaiteen opintoja. Kaikkein tärkeintä on, että innostut liikkuvasta museoavustajan tehtävänkuvasta ja sinun on helppo ottaa kontaktia erilaisiin ihmisiin.

Voit tutustua Helsingin kaupunginmuseoon tarkemmin tästä: http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä sinulta toivomme:
• Sinulla on aiempaa työkokemusta myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Aikaisempi kassakokemus on eduksi.
• Olet innostunut ja ystävällinen asiakaspalvelija. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.
• Työskentelet mielelläsi ulkona.
• Työskentelytapasi on vastuullinen, joustava ja itsenäinen.
• Sinulla on tehtävän sujuvaan hoitamiseen tarvittava suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin ja venäjän kielen taito katsotaan eduksi.

Tässä vielä museoavustajan työsuhde pähkinänkuoressa:
• Työsuhde: 1.6.-31.8.2020
• Viikkotyöaika: 38,75 t/viikko, työvuorot ma-pe välillä
• Museoavustajan peruspalkka: 1939,70 €/kk+ mahdolliset kokemuslisät.
• Tarjoamme hyvät työsuhde-edut (liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetu)

Työhakemuksen pääset täyttämään tästä: https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1921

Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakuaika päättyy 12.3., mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset