(Poistunut julkaisusta)

Museoavustaja – keikkatyötä Helsingin kaupunginmuseossa
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Hei!

Me Seuressa haemme juuri nyt Helsingin kaupunginmuseolle asiakaspalveluhenkisiä ja motivoituneita museoavustajia keikkatyöhön. Olisitko juuri sinä etsimämme henkilö?

Voit tutustua Helsingin kaupunginmuseoon tästä: http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/

Työhösi kuuluu asiakaspalvelutehtäviä, kuten museon asiakkaiden opastamista sekä aulatyöskentelyä. Kaupunginmuseossa on museokauppa, joten kassatyöskentely kuuluu myös työnkuvaasi. Museo on avoinna viikon jokaisena päivänä ja työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa. Aamuvuorolaisen tehtäviin kuuluu esimerkiksi näyttelyiden avaaminen ja iltavuorolaiselle näyttelyiden sulkeminen. Taustaltasi voit olla esimerkiksi teatteri- ja ilmaisutieteen opiskelija. Tärkeintä on, että haluat tehdä työtä ihmisten parissa ja koet museon mieluisena työympäristönä. Työtehtäviin perehdytään.

Meillä Seuressa voit tehdä keikkatyötä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Museoavustajan keikkoja on tarjolla jo maaliskuusta alkaen, eniten työmahdollisuuksia on tarjolla kesällä. Kesäkaudelle on myös tulossa pidempiä määräaikaisia työsuhteita.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä sinulta toivomme:
• Sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Olet asiakaspalvelijana innostunut ja ystävällinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.
• Eduksi on, mikäli sinulla on aiempaa työkokemusta kassajärjestelmistä.
• Työskentelytapasi on vastuullinen, joustava ja itsenäinen.
• Sinulla on tehtävän sujuvaan hoitamiseen tarvittava suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin ja venäjän kielen taito katsotaan eduksi.

Museoavustajan peruspalkka: 11,90 €/t + muut mahdolliset palkanlisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Työhakemuksen pääset täyttämään tästä: https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1922

Hakuaika päättyy 12.3., mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme! Meidät tavoitat sähköpostitse rekrytointi@seure.fi

Hakemustasi odottaen

seurelaiset