(Poistunut julkaisusta)

Museoamanuenssi
Keravan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Keravan kaupunki hakee tuoreita näkökulmia ja innokkaita osaajia palveluidensa kehittämiseen. Taide- ja museokeskus Sinkan dynaamiseen joukkoon etsimme nyt museoamanuenssia, joka on kotonaan niin historiallisten aineistojen kuin muotoilun ja nykydokumentoinnin parissa.

Tätä tulet meille tekemään

Työssäsi vastaat Keravan museon kokoelmien hoidosta ja aineiston välittäminen yleisölle näyttelyiden, opastusten ja julkaisuiden avulla. Lisäksi vastaat Heikkilän kotiseutumuseon toiminnasta museopalvelujohtajan ja kokoelmaintendentin alaisuudessa. Työ sisältää myös digitaalisten palvelujen tuottamista Keski-Uudenmaan museokonsortion Collecte-tietokantaan, nykydokumentointihankkeiden toteutusta sekä osallistumista konsortion projekteihin ja TAKO-yhteistyöhön.

Näin onnistut tehtävässä

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa museoaineissa, museologian opintoja tai museoalan kokemusta sekä järjestelmä- ja kokoelmatyön osaamista. Vahva kulttuurihistorian ja taideteollisten aineistojen tuntemus, itsenäinen työskentelyote ja hyvät projektin johtamistaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Olet rohkea ja idearikas osaaja, joka paneutuu työhön suurella sydämellä, ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja pystyy tarvittaessa ohjaamaan myös vapaaehtoisten työtä.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle

Teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Yhteisöllisyys, osallistaminen ja innostunut tekemisen meininki ovat toimintamme kantavia voimia. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit näyttää taitosi ja oppia uutta. Tule mukaan rakentamaan uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja yhdessä kollegojen ja esimiestesi kanssa.

Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Odotamme innolla hakemustasi!

Lisätietoja

http://www.kerava.fi
http://www.sinkka.fi

Yhteystiedot

Museonjohtaja Arja Elovirta, puh. 040 318 3434, ma 22.7. klo 9-12, ti 23.5. klo 9-12 ja pe 26.7. klo 13-16.