(Poistunut julkaisusta)

Museo-opas – Näyttelykeskus WeeGeen Futuro-talo
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Hei!

Etsitkö oppaan työtä kesäkaudelle 2020? Me Seuressa haemme joukkoomme museo-opasta Näyttelykeskus WeeGeen Futuro-talolle Espooseen. Haluaisitko sinä perehtyä Futuro-talon historiaan?

Futuro on arkkitehti Matti Suurosen suunnittelema ellipsin muotoinen muovitalo, jossa kiteytyvät 1960-luvun lopun avaruusajan arkkitehtuurin ja designin kokeelliset muodot, uudet materiaalit ja optimistiset ideat. Näyttelykeskus WeeGeen omistuksessa on ensimmäinen sarjavalmisteinen Futuro-talo (nro 001). Kesästä 1968 syksyyn 2011 Matti Kuuslan hallussa Hirvensalmella ollut Futuro saapui huolellisen konservoinnin jälkeen näytteille WeeGeen pihalle toukokuussa 2012. Voit tutustua Futuroon tarkemmin tästä: https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/9449

Museo-oppaan vastuulle kuuluu Futuro-talon avoinna pitäminen. Palvelet ja opastat asiakkaita, huolehdit Futuro-talon siisteydestä ja turvallisuudesta. Tehtävä edellyttää perehtymistä Futuron historiaan ja innostunutta otetta oppaan tehtävässä työskentelyyn. Sinulle on tärkeää, että jokainen Futuro-talon asiakas kokee vierailunsa onnistuneeksi. Työvuorot sijoittuvat Näyttelykeskus WeeGeen aukioloaikoihin, jolloin myös Futuro-talo on avoinna. WeeGee on avoinna tiistaisin kello 11 – 17, keskiviikosta perjantaihin kello 11 – 19 (kuukauden ensimmäinen perjantai klo 11-21) ja lauantaista sunnuntaihin kello 11 – 17. Lisäksi Futurossa voi olla yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella.

 

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä sinulta toivomme:

  • Sinulla on aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja oppaan työstä. Olet innostunut ja ystävällinen asiakaspalvelija.
  • Työskentelytapasi on vastuullinen, joustava ja itsenäinen.
  • Sinulla on tehtävän sujuvaan hoitamiseen tarvittava suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tässä vielä museo-oppaan työsuhde pähkinänkuoressa:

  • Työsuhde: 19.5.-13.9.2020
  • Viikkotyöaika: 20 t/vko, työvuorot ti-su välillä.
  • Peruspalkka: 1166,26 €/kk (pätevä), 1074,03 €/kk (epäpätevä).  Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät.
  • Tarjoamme hyvät työsuhde-edut (liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetu)
  • Työkohteen osoite: Ahertajantie 5, 02100 Espoo

 

Työhakemuksen voit jättää tästä: https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1908

Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakuaika päättyy 16.2.2020, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

 

Hakemustasi odottaen

seurelaiset