(Poistunut julkaisusta)

Mursketyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2020

Mursketyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneen ja pyöräkoneen kuljettajaa murskan syöttöön. Pirkanmaan alueelle. Toivomme hakijoilta kokemusta mursketöistä, kaivinkoneen ja tai pyöräkoneen ajotaitoa, kokemusta koneiden huoltotöistä, työturvakortti ja eduksi katsomme tieturvakortin Tarjoamme: Pitkäaikaisen työpaikan, töitä riittää ympäri vuoden. Maa-ja vesirakennusalan tessin mukaisen palkanmaksun ja lisät, jossa kokemus huomioidaan Hae jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.
Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.

Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!