Murskaustyöntekijöitä
Peab Industri Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Etsimme nyt murskaustyöntekijöitä

vakituisiin työsuhteisiin kiviaines-liiketoimintaamme. Työ sisältää murskan tuotantoa, koneiden ja laitteiden huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtäviä sekä koneenkuljetusta. Työt sijoittuvat pääosin Pohjois-Suomen alueelle, mutta tarvittaessa myös muualle Suomeen, joten tehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta. 

Hakijalta odotamme pyörä- ja kaivinkoneiden ajotaitoa, jonka lisäksi kaikki työkokemus kivi- tai maanrakennusaloilta nähdään etuna. Myös aiempi työkoneiden huolto- ja korjausosaaminen on tehtävässä hyödyksi. Tehtävät edellyttävät myös voimassaolevia työturvallisuus-, tulityö ja ensiapupätevyyksiä, mutta niihin koulutetaan tarvittaessa.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työpäällikkö Kari Lehto, p.0400164009 kari.lehto@swerock.com

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fiwww.peabasfalt.fiwww.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävää 31.1.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot