(Poistunut julkaisusta)

Murskamies/ Purkupiha Oy
Purkupiha Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Purkupiha Oy
Purkupiha on yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ja yksi johtavista rakennusten purkajista.

Rakennusten ja teollisuuslaitosten purku eli ns. massiivipurku on vain osa siitä, mitä teemme. Palveluihimme kuuluvat lisäksi kaikki teollisuuden purkutyöt, Brokk-työt ja saneerauspurku. Asiantuntemuksella suoritetaan myös asbestipurku sekä muut lajittelevana purkuna suoritettavat purkutyöt. Osaava työnjohto, pätevä henkilöstö sekä moderni ja monipuolinen purkukalusto mahdollistavat vaikeatkin purku-urakat. Purkupihan suorittamista töistä syntyvä purkujäte ja metalliromu käsitellään aina asianmukaisesti ja toimitetaan kierrätykseen.

Purkupiha Oy on purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä.

Toimenkuva
Etsimme rekrytointina Purkupiha Oy:lle MURSKAMIESTÄ. Tehtävässä vastaat betonimurskalaitoksesta, joka liikkuu ympäri suomea. Murskalaitoksen mukana kulkee sinun lisäksi yksi henkilö. Pääasiallinen työtehtäväsi on betonijätteen syöttäminen kaivinkoneella murskaimeen ja samalla toimit betonimursketuotannon nokkamiehenä. Vastaat alansa huippua olevan betonimurskaimen tuotannosta ja sen kunnossapidosta.
Tehtävässä tehdään reissuhommia, eli sinun täytyy olla valmis matkustamaan.
Työviikot koostuvat 3-4 työpäivästä viikossa ja työpäivät sijoittuvat klo 6-21 väliin.
Etsimällämme henkilöllä on tausta murskaimen käytöstä sekä kaivinkoneen ajotaito. Kokemuksesi voi olla esimerkiksi soramontulta. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta kunnossapidollisista tehtävistä/harrastuksista. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarjolla on vakituinen työ. Työsopimus tehdään Purkupiha Oy:n kanssa.

Odotamme sinulta
- Kokemus murskaimen käytöstä
- Kaivinkoneen ajo/käyttötaito
- matkustus valmius
- kyky tehdä kunnossapidollisia töitä
- haluat jatkuvasti kehittyä

Tarjoamme:
Itsenäisen työn ja mahdollisuuden työskennellä huippu työporukassa ja huippu kaluston kanssa, maan johtavassa purkualan yrityksessä. Vakituisen työn. Tarjoamme sinulle myös hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. liikunta- ja kulttuurietu sekä yhteiset tapahtumat.

Muut tiedot
Kun sinusta tuntuu, että olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus liitettynä palkkatoiveesi ja cv osoitteeseen lahti@vmp.fi otsikolla "purkupiha" 10.7.2020 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat tästä rekrytoinnista Eezy VMP Lahti Niko Reinikainen puh. 040 3558994 / niko.reinikainen@eezy.fi.

Kesto
Toistaiseksi

Lisätietoja
Jani Karkulahti, niko.reinikainen@eezy.fi, 040 355 8994

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 10.08.2020 mennessä.