Murskaamotyöntekijä, Snells Entreprenad AB
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Snells Entreprenad AB on Norbottenin alueen johtavia kaivos- ja maanrakennusalan toimijoita. Yritys on perustettu vuonna 1967. Työntekijöitä heillä on noin 200. Toiminnan laajentuessa myös Suomen puolelle, haemme työntekijöitä kasvavaan joukkoon vakituisiin työsuhteisiin Kevitsan kaivokselle.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Nyt sinulla on mahdollisuus löytää itsellesi vakituinen työsuhde kasvavassa yrityksessä ja luoda pitkä työura kaivosalan eri työtehtävissä.

Etsimme asiakasyrityksellemme, Snells Entreprenad AB:lle, Sodankylään ammattitaitoisia murskaamotyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Vastaat työssäsi murska-aseman päivittäisistä työtehtävistä kuten koneiden käytöstä ja mahdollisista pienistä huoltotehtävistä omalta osaltasi. Työtä tehdään seitsemän päivää putkeen, jonka jälkeen on seitsemän päivää vapaata.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hyvät tiimityötaidot.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla osaamista murska-aseman toiminnasta sekä kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien käytöstä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä, mukavan työyhteisön ja kannustavan palkkauksen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Edellytämme sinulta:
- Infra-alan/kaivosalan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
- Joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Mukavan työyhteisön ja johdon tuen
- Kannustavan palkkauksen
- Vakituisen työsuhteen
- Asunto järjestetään työnantajan puolesta
- Uudet työkoneet

Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497931
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sodankylä