Murska-aseman työnjohtaja, Snells Entreprenad AB
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Snells Entreprenad AB on Norbottenin alueen johtavia kaivos- ja maanrakennusalan toimijoita. Yritys on perustettu vuonna 1967. Työntekijöitä heillä on noin 200. Toiminnan laajentuessa myös Suomen puolelle, haemme työntekijöitä kasvavaan joukkoon vakituisiin työsuhteisiin Kevitsan kaivokselle.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Nyt sinulla on mahdollisuus löytää itsellesi vakituinen työsuhde kasvavassa yrityksessä ja luoda pitkä työura kaivosalan eri työtehtävissä.

Etsimme asiakasyrityksellemme, Snells Entreprenad AB:lle, Sodankylään asiantuntevaa Murska-aseman Työnjohtajaa vastaamaan aseman päivittäisestä toiminnasta. 

Vastaat työssäsi työvaiheiden aikataulutuksista ja suunnittelusta. Tämän lisäksi osallistut myös itse käytännön tekemiseen. Työtä tehdään arkisin ma-pe. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä järjestelmällinen työskentelytapa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla valmiiksi näkemystä infra-alalta/kaivostoiminnasta, murska-asemasta ja siellä käytettävistä työkoneista. Toimintatapasi on laatu- ja kustannustietoista. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä, mukavan työyhteisön ja kannustavan palkkauksen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Edellytämme sinulta:

- Kiinnostusta työnjohtotehtäviin ja aiempaa kokemusta murska-aseman toiminnasta
- Infra-alan/kaivosalan koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:

- Asunto järjestetään työnantajan puolesta
- Monipuolisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Mukavan työyhteisön ja johdon tuen
- Kannustavan palkkauksen
- Vakituisen työsuhteen 
- Uudet työkoneet

Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497932
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sodankylä