Muratan kesätyöpaikat 2019
Murata Electronics

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

Muratan kesätyöhaku on käynnissä 28.2.2019 asti uusilla urasivuillamme osoitteessa www.muratafinland.com. Kurkkaa uudet sivumme, valitse mielenkiintoisimmat kesätyöroolit ja hae kasvavaan joukkoomme kehittämään ja kehittymään kesäksi 2019!


Miksi Muratalle?
Muratalla työskentely auttaa sinua kehittämään asiantuntijuuttasi, sillä kesän aikana pääset oppimaan elektroniikka- ja puolijohdeteollisuudelle tyypillisiä työtehtäviä, tekniikoita ja toimintatapoja asiantuntijoidemme tukemana. Kesän aikana olet tekemässä konkreettisia, yrityksemme onnistumiselle tärkeitä asioita ja saat vastuuta kykyjesi mukaan. Roolistasi riippuen voit syventyä esimerkiksi mikromekaanisten anturien teknologiaan, ainutlaatuisten tuotteidemme tuotekehitykseen ja testaamiseen tai vaikka korkeiden laatuvaatimusten puhdastilaympäristössä tapahtuvaan tuotantoomme. Työpaikkana olemme mielenkiintoinen yhdistelmä suomalaista huippuluokan teknologia- ja laatuosaamista yhdistettynä japanilaiseen tapaan kehittää systemaattisesti ja yhdessä tekemällä. Meillä pääset kokemaan millaista on kansainvälisesti toimivan, jatkuvasti kasvavan yrityksen toiminta ja näet millaisia urapolkuja meillä voi olla sinulle tulevaisuudessa. Meille on myös helppo tulla sekä omalla autolla että julkisilla - katso vaikka kartasta.


Kenelle Muratan kesätyöt sopivat?
Muratan kesätyöt soveltuvat pääasiassa tekniikan alaa ammattioppilaitoksissa, ammattikorkeakorkeakoulussa tai yliopistossa opiskeleville, mutta mukana on myös esimerkiksi henkilöstöhallintoon, hankintaan ja logistiikkaan liittyviä tehtäviä. Meiltä voi löytää itselleen sopivan kesätyön esimerkiksi seuraavien opintosuuntien opiskelijat: elektroniikka, sähkö- ja mittaustekniikka, fysiikka, kemia, materiaalitekniikka, ohjelmistotekniikka tai tietojenkäsittelytiede, konetekniikka, automaatio tai tuotantotalous. Tarkemmat kuvaukset tehtäviin soveltuvista taustoista löydät jokaisen roolin omasta ilmoituksesta urasivuillamme. Mikäli opiskelet jotakin mainitsemistamme aloista, kannattaa nyt käydä kurkkaamassa eri kesätyöroolit urasivuillamme!


Millaisia kesätöitä on tarjolla?
Muratan kesätyötehtävistä löytyy sopivia rooleja fuksista vastavalmistuviin ja tuotannosta tuotekehitykseen ja aina bisnekseen asti! Tuotantotyöstämme saat hyvät lähtötiedot alan vaativampiin kesätöihin ja tuotantoa tukevista rooleista löytyy monipuolisia ja eritasoisia tehtäviä esimerkiksi prosessilaadun, kunnossapidon ja prosessikehityksen tiimeistä. Myös tuotannon suunnitteluun, kehittämiseen ja ohjaamiseen liittyviä rooleja on useita. Tuotekehityksemme roolit sopivat R&D -tyyppisestä uraa suunnittelevalle. Parinsadan tuotekehittäjämme joukosta löytyy rooleja mm. tuotekehityslaboratoriosta, tuotetestauksista ja testien suunnittelusta, MEMS-elementtien ja niiden pakkausten suunnittelusta ja tuotantoprosessien valmisteluista sekä testijärjestelmien, ohjelmistojen ja piirilevykehityksestä. Parhaan käsityksen sinulle sopivista tehtävistä saat jokaisen työtehtävän omasta ilmoituksesta urasivuiltamme.


Kuulostiko sinulle sopivilta kesätöiltä? Ehditkö jo hieman innostua?
Jos vastaat "kyllä!" niin kiiruhda jo osoitteeseen www.muratafinland.com ja vinkkaa vaikka kaverillesikin tehtävistämme 28.2.2019 mennessä. Nähdään Vantaalla!


Are you looking for positions, that don't require Finnish skills? Go to our career page www.muratafinland.com and look for positions titled "Summer Trainee" - within these roles, you will be successful with English skills! If interested, please apply via career page by February 28th, 2019.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224301
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Rekrytoijamme Satu Virtanen (p.0400837990) vastaa kesätöitä koskeviin tiedusteluihin 21.1.-1.3. välisenä aikana aina tiistaisin klo 15-16.