Muovityöntekijä
Motoseal Components Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Motoseal Components Oy on Raumalainen perinteinen perheyritys. Suunnittelemme ja valmistamme lokasuojaratkaisuja off-highway-ajoneuvoihin. Maailman huiput ovat asiakkainamme (Volvo, Valtra, Kubota yms..) Lisäksi markkinoiden laadukkaimmat MASI-talvityövälineet ovat tekemiämme. Tule osaksi menestystämme! Laajennuksemme on valmis ja kasvava tuotanto tarvitsee lisää osaajia!

Etsimme muovityöntekijöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Muovityöntekijän työssä pääset tekemään monipuolisia töitä hyvässä porukassa. Töihin kuuluu muun muassa muovin lämpömuovaus, koneiden säätö ja asetusten tekeminen, kädentaitoja vaativa jälkityöstö, laadunvalvonta ja tuotteiden pakkaaminen. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan työhön perehdytetään. Toivomme hakijalta ammattitutkintoa (esim. kone- ja metalliala, ajoneuvoasentaja, sähköasentaja) ja/tai kokemusta teollisuuden työtehtävistä. Hyvänä taustana on myös harrastamisen kautta hankittu tekninen osaaminen ja kädentaidot. Lisäksi olet motivoitunut, sinulla on halu ja kyky oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Sinulla on ainakin kohtalainen fyysinen kunto. Tärkeimpänä valttinasi on kuitenkin hyvä asenteesi työtä kohtaan sekä ylpeys tekemästäsi työstä. Haemme pitkäaikaista työntekijää, joten haluathan sitoutua pitkäksi aikaa työhön.

Muovityöntekijän työssä sinulla tulee olla valmius vuorotöihin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä osaamisen tasoasi vastaavan palkkauksen. Lisäksi tukenasi on mukava ja avulias työyhteisö.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Sini Suolahti p. 040 664 1447, email sini.suolahti@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463491
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sini Suolahti (sini.suolahti (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Rauma