Muovityöntekijä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen MUOVITYÖNTEKIJÄÄ Turkuun.

Yritys keskittyy erilaisten ruiskupuristettujen osien ja tuotteiden valmistukseen, sekä ruiskupuristusmuottien ja monikomponentti -ja komposiittituotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Sarjakoot vaihtelevat tyypillisesti muutamista kymmenistä jopa satoihin tuhansiin kappaleisiin. Konekanta tuotannossa on varsin monipuolinen ja soveltuu 1- ja 2-komponenttituotteiden valmistukseen.

Työtehtäviisi kuuluvat ruiskuvalukoneiden käyttö sisältäen mm. muottien vaihdot koneisiin, ruiskuvalutuotteiden käsi- ja automaattiajoa, sekä myös tuotteiden viimeistelyä ja pakkausta. Työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa arkisin klo 8-16.00 välillä.

Voit olla koulutustaustaltasi esimerkiksi muovimekaanikon ammattitutkinnon käynyt tai kone- ja metallialan perustutkinnon suorittanut henkilö, mutta koulutus ei ole vaatimuksena tehtävässä menestymiseen. Kaikkein tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen ja oppimishaluinen, sekä ruuvimeisseli ei ole sinulle vieras työkalu. Teemme töitä mukavassa työyhteisössä, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja iloista asennetta!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi.

Hae mukaan aidosti mukavaan työporukkaan, jossa tekemisen meininkiä ei puutu! Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427662
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku