Muovituotantotyöntekijä
Plastweld Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Haemme Muovituotantoon työntekijää viimeistelytehtäviin yhteistyössä asiakkaamme Plastweldin kanssa.

Plastweld valmistaa muovituotteita oman alansa johtaville yrityksille maan- ja ympäristörakentamiseen, maatalouteen, vapaa-aikaan ja ajoneuvoihin. Plastweld Oy on kasvanut yli kahdessakymmenessä vuodessa rotaatiovalulla valmistettavien muovituotteiden ammattilaiseksi. Lue lisää yrityksestä https://www.plastweld.fi

Työtehtäviisi kuuluvat muovituotteiden tuotantotyöntekijän tehtävät. Työtehtävät voivat vaihdella kaikkea kokoonpanosta viimeistelytehtäviin.
Tehtävä vaatii tekijältään tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta työotetta. Haemme siis sinua, joka olet työtä pelkäämätön, reippaalla ja tarkalla työotteella varustettu henkilö. Positiivinen, iloinen asenne ja tiimityötaidot ovat eduksesi. Työtehtäviin perehdytetään perusteellisesti työpaikalla.

Työ on 2- vuorotyötä ja palkkaus on Muovi- ja kemiantuoteteollisuuden TES; in mukaan 10,47€/h. Työt alkaisivat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopealla aikataululla ja työtä riittää syyskuun loppuun saakka, alustavasti. Työsuhde solmitaan työntekijän Adeccon välillä vuokratyösuhteena.

Klikkaa tästä itsesi hakuun mukaan www.adecco.fi, mutta haethan paikkaa pian hakuaikaa, on vain 16.5.2021 asti. Hakijoita käsitellään haun aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta saat Vaasan Adeccon henkilöstökonsultilta Minna Nummelinilta 040 357 2654.

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen teollisuudessa, ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451175
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Nummelin (minna.nummelin (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vaasa