(Poistunut julkaisusta)

Muovituotannon keikkatyöntekijöitä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Toimenkuva
Etsimme syksyn tarpeisiin keikkatyöntekijöitä asiakkaallemme Lohjalle. Ensisijaisesti töitä on tarjolla Lohjan asemalla muovituotannossa ja pakkaamisessa. Työtä on vaihtelevin työajoin, myös yövuorossa. Haemme tekijöitä suoraan töihin ja varsinkin yövuoroon, mutta tarvitsemme myös työhön tarpeen mukaan kutsuttavia.

Odotamme sinulta
Etsimme nimenomaan sinua, jolla on mahdollisuus tehdä töitä satunnaisesti, keikkaluonteisesti ja kolmessa eri vuorossa. Työkohteemme on julkisen liikenteen tavoittamattomissa, joten tarvitset oman kulkuneuvon. Työtehtävät sopivat täysi-ikäisille, niin miehille kuin naisille. Tässä on hyvä mahdollisuus päästä nopeasti töihin ja kartuttaa omaa työkokemustaan sekä tulojaan. Ja keikkatyössähän on aina hyvä mahdollisuus päästä myös pidempiaikaiseen tai vakituiseen työhön - niin halutessasi!

Koulutus ja työkokemus
Tuotantotyöhön soveltuva aiempi osaaminen ja työkokemus ovat arvokkaita, mutta reippaalla ja työtä pelkäämättömällä asenteella sekä luotettavuudella on vielä suurempi merkitys. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille huolellisesti täytetyn hakuprofiilin kautta ja otamme sinuun yhteyttä. Työvuoroja tulee taas tarjolle, joten toimi heti!

Muut tiedot
Huom! Ennen työn alkua pyrimme 24.8. järjestämään yhdessä asiakkaan kanssa erillisen tutustumistilaisuuden yritykseen sekä tehtävään, joten hae heti klikkaamalla oheista linkkiä. Huolellisesti täytetty hakuprofiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä.

Kesto
Sopimuksen mukaan

Lisätietoja
Sanne Wall, Sanne.Wall@vmp.fi, 040 307 5408

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.08.2020 mennessä.