(Poistunut julkaisusta)

Muovituotannon keikkatyöntekijöitä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Toimenkuva
Etsimme kevään tarpeisiin keikkatyöntekijöitä asiakkaallemme Lohjalle. Ensisijaisesti töitä on tarjolla Lohjan asemalla muovituotannossa ja pakkaamisessa. Työtä on vaihtelevin työajoin, myös yövuorossa. Haemme tekijöitä suoraan töihin varsinkin yövuoroon, mutta myös reserviin.
Odotamme sinulta
Etsimme sinua, jolla on mahdollisuus tehdä töitä satunnaisesti, keikkaluonteisesti ja kolmessa eri vuorossa. Työkohteemme on julkisen liikenteen tavoittamattomissa, joten tarvitset oman kulkuneuvon. Työtehtävät sopivat täysi-ikäisille, niin miehille kuin naisille. Tässä on hyvä sauma päästä nopeasti töihin ja kartuttaa omaa työkokemusta. Huom! Keikkatyössä on aina hyvä mahdollisuus päästä myös pidempiaikaiseen tai vakituiseen työhön - niin halutessasi!
Koulutus ja työkokemus
Tuotantotyöhön soveltuva aiempi osaaminen ja työkokemus ovat arvokkaita, mutta reippaalla ja työtä pelkäämättömällä asenteella sekä luotettavuudella on vielä suurempi merkitys. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille huolellisesti täytetyn hakuprofiilin kautta ja otamme sinuun yhteyttä. Työvuoroja tulee tarjolle lähes päivittäin, joten toimi heti!
Muut tiedot
Aloita klikkaamalla oheista linkkiä. Huolellisesti täytetty hakuprofiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Sanne Wall, Sanne.Wall@vmp.fi, 040 307 5408
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.01.2020 mennessä.