(Poistunut julkaisusta)

Muovituotannon keikkatyöntekijöitä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019
Toimenkuva
Syksyn alkaessa tarvitsemme jatkuvasti keikkatyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin Lohjalle ja sen lähialueille. Ensisijaisesti töitä on tarjolla Lohjan asemalla muovituotannossa ja pakkaamisessa. Kyse on useimmiten 1-5 päivää kestävistä työkeikoista, vaihtelevin työajoin, myös yövuorossa. Haemme tekijöitä suoraan töihin sekä reserviin. Huom! Mahdollisuus myös expresspalkkaan, jolloin voit saada palkan lähes saman tien tilillesi työkeikan tehtyäsi.
Odotamme sinulta
Etsimme sinua, jolla on mahdollisuus tehdä muovituotannon ja pakkaamon töitä satunnaisesti, keikkaluonteisesti ja kolmessa vuorossa. Työkohteemme on julkisen liikenteen tavoittamattomissa, joten tarvitset kulkuneuvon, jolla kuljet työmatkat. Työtehtävät sopivat täysi-ikäisille, niin miehille kuin naisille ja eduksi laskemme kokemuksen tuotanto-, tai prosessityöskentelystä. Tässä on hyvä sauma päästä nopeasti töihin ja kartuttaa omaa työkokemusta. Huom! Keikkatyössä on aina hyvä mahdollisuus päästä myös pidempiaikaiseen tai vakituiseen työhön - niin halutessasi!
Koulutus ja työkokemus
Työtehtäviin soveltuva aiempi osaamisen ja työkokemus alalta ovat arvokkaita, mutta reippaalla ja työtä pelkäämättömällä asenteella sekä luotettavuudella on toki iso merkitys. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille huolellisesti täytetyn hakuprofiilin kautta ja otamme sinuun yhteyttä. Työvuoroja tulee tarjolle lähes päivittäin, joten toimi heti!
Muut tiedot
Aloita klikkaamalla oheista linkkiä. Huolellisesti täytetty hakuprofiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä.
Kesto
Jatkuva tarve
Lisätietoja
Sanne Wall, Sanne.Wall@vmp.fi, 040 307 5408 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2019 mennessä.