Muoviteollisuuden työntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Etsitkö työtä, jossa voit itse määritellä, milloin otat tehtävän vastaan? Vai etsitkö vain lisätienestiä? Kiinnostaako tuotantotyö?

Me taas puolestamme etsimme asiakkaallemme muovituotannon tekijöitä Lohjalle 3-vuorotyöhön keikkaluonteisesti. Töitä on tarjolla heti ja usealle tekijälle. Työhön kuuluu tunnettujen muovituotteiden valmistus tehdastyönä ja mahdollisesti myös pakkaustehtäviä. Työtä on tarjolla alkuun 1-5 päivää viikossa ja innokkaimmat työllistävät itsensä jatkossa kokoaikaisesti, pidempään ja aina vakituiseksi asti - niin halutessaan. 

Yritykseen ja työtehtäviin järjestetään ennen työn aloittamista ns tutustumistunti, joten pääset vilkaisemaan tulevia tehtäviä ennakolta ja esittämään mahdollisia kysymyksiä.

---------- 

Mitä haetaan

Haemme nimenomaan sinua, kenellä on mahdollisuus tehdä töitä kaikissa vuoroissa ja silloin kun tekijöitä tarvitaan. Työ sopii hyvin täysi-ikäiselle naiselle tai miehelle, joka on valmis tekemään vuorotyötä tehdasympäristössä. Työpaikalle ei ole julkista liikennettä, joten tarvitset oman kulkuneuvon.
---------- 

 Mitä odotamme hakijalta 

Ei koulutusvaatimuksia. Tärkeintä on, että keikkatyö sopii elämäntilanteeseesi, kykenet 3-vuorotyöhön, nappaat niitä tarjottuja vuoroja ja hoidat jo sovitut työvuorosi tyylikkäästi!

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Jos yllämainittu kuulostaa hyvälle, niin haluamme juuri sinut töihin! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Rekryprosessi on "sopivat suoraan töihin", joten nopeat syövät hitaat. 

Hakuaika päättyy 31.1.2021

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen sanne.wall@eezy.fi tai lohja.vmp@eezy.fi.

www.eezy.fi 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414533
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Inkoo, Karjalohja, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Vihti