(Poistunut julkaisusta)

Muovinjalostuskoneen operaattori
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Haemme muovinjalostuskoneen käyttäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Lahden talousalueelle.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa muovin jalostuskoneiden operaattorin tehtävistä: valvonnasta, muovirullan vaihdoista, vikatilanteiden hoidosta ja trukin ajosta. Työ on ajoittain hyvin hektistä, joten haemme joustavaa, ripeää ja toimeentarttuvaa persoonaa. Työhön tarjotaan kattava perehdytys, joten taustasi tehtävään voi olla monenlainen. Ehdottomaksi eduksi katsomme kuitenkin aikaisemman kokemuksen teollisuustyöstä ja/tai muovialan kokemuksen.

Tehtävä edellyttää hakijalta itsenäistä ja työhöntarttuvaa otetta. Työskentelet aluksi toisen henkilön mukana, mutta tehtävään opittuasi hoidat omaa työpistettäsi itsenäisesti. Tehtävä sisältää fyysistä työtä ja trukin ajoa.

Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuutta, sillä paikalle ei pääse vuorotöihin julkisilla kulkuneuvoilla. Työaika tehtävässä on arkipäiviin sijoittuva katkeava kolmivuorotyö.

Palkkaus on muovituote- ja kemianteollisuuden TES mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan jo marraskuun aikana, joten mikäli kiinnostuit niin käythän jättämässä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian. Ehdokkaiden haastattelun aloitetaan jo hakuajan aikana ja paikka täytetään mahdollisimman pian.

Haussa yritykseen on pitkäaikainen työntekijä. Työt alkavat määräaikaisuudella Barona Teollisuus Oy:n kautta yrityksessä, mutta toiveissa on että työssään hyvin pärjäävä henkilö vakinaistuisi asiakasyritykseen määräaikaisuuden jälkeen.

Hakemuksen tehtävään pääset jättämään ilmoituksen oheisen linkin kautta. Rekrytointiprosessista vastaa Barona, joten mahdollisia lisätietoja voi tiedustella Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853. Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.