(Poistunut julkaisusta)

Muovinjalostuskoneen operaattori
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Haemme operaattoria määräaikaiseen tuotantotehtävään Lahden talousalueelle.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa muovin jalostuskoneiden operaattorin tehtävistä: valvonnasta, muovirullan vaihdoista, vikatilanteiden hoidosta ja trukin ajosta.

Tehtävä edellyttää hakijalta kykyä itsenäiseen toimintaan ja hyvään yhteistyökykyyn, lisäksi turvallisuussääntöjen ja ohjeistuksen noudattaminen on perusedellytys kaikessa toiminnassa. Työ on ajoittain hyvin hektistä, joten haemme ripeää ja toimeentarttuvaa persoonaa. Myös itseohjautuvuus ja omatoiminen asenne töihin sekä kiinnostus fyysiseen työhön ovat avainsanoja uuden operaattorin palkkaamisessa.

Toivomme hakijalta vastaavaa kokemusta aikaisemmista tehtävistä tai alan teknistä koulutusta, muu kokemus teollisuuden alan töistä katsotaan eduksi.

Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuutta, sillä paikalle ei pääse vuorotöihin julkisilla kulkuneuvoilla.

Työ on arkipäiviin sijoittuva katkeavaa kolmivuorotyötä ja palkkaus on muovituote- ja kemianteollisuuden TES mukaan. Haussa on pitkäaikainen työntekijä yritykseen ja työssä hyvin pärjäävällä tekijällä onkin hyvä mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-/syyskuun aikana. Henkilö valitaan heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Lassi Kaarna / Barona Teollisuus, 040 7747534. Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.