Muovikoneoperaattori
Favorit Tuote Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Vahvistamme tuotantotiimiämme ja meillä on nyt haussa MUOVIKONEOPERAATTORI

Tulet työskentelemään pääasiassa rotaatiovalukoneiden operointiin ja laadunvarmistukseen liittyvissä tehtävissä. Koneoperoinnin ohella osallistut monipuolisesti myös tuotantotiimin muihin työtehtäviin, kuten tuotteiden viimeistelyyn ja kokoonpanoon. Muovikoneiden lisäksi käytät viimeistelytehtävissä mm. karahiomakonetta, vannesahaa ja erilaisia käsityökaluja. Osa työtehtävistä, kuten muottilukkojen avaamiset ja raaka-ainetäytöt, ovat jonkin verran fysiikkaa vaativia toimenpiteitä. Tällä hetkellä teemme työtä keskeytyvässä 2-vuorossa (viikonloput vapaat), mutta sinulla tulisi olla valmius työskennellä myös 3-vuorossa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa aiempi kokemus muovituotannosta tai operointi nykyaikaisten tuotantokoneiden parissa, mutta tarvittaessa koulutamme sinut tehtävään, vaikka et olisikaan ns. valmisosaaja. Tärkeintä on kyky ja halu oppia innokkaasti uutta. Tehtävä edellyttää perus tietoteknisiä taitoja. Henkilönä olet tiimityötaitoinen ja reippaasti vastuullasi olevat työtehtävät hoitava. Haluat aktiivisesti antaa panoksesi yhteisen menestyksemme eteen.

Meillä pääset työskentelemään moderneissa tuotantotiloissa mukavan työyhteisömme kanssa. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme osaamiseen ja henkilöstötyytyväisyyteen, joka on mitatusti korkealla tasolla. Esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi, niin jatketaan keskustelua mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voiman konsultti Jani Kallio 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1301919
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eura
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio, p. 010 311 3880, jani.kallio@voima.info.