(Poistunut julkaisusta)

Muovikoneenhoitaja
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme hyvän asenteen omaavaa työntekijää muovikoneenhoitajaksi vakituiseen työsuhteeseen Orion Diagnostica Oy:lle monipuolisiin tuotantotehtäviin. Työtä tehdään katkeavassa 3-vuorossa Espoossa.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orion Diagnostica Oy:lle Espooseen muovikoneenhoitajaa. Työ on puhdastiloissa tapahtuvaa ruiskuvalutuotteiden valmistusta, tarkastamista ja pakkaamista. Muovikoneenhoitaja vastaa siitä, että tuotteet täyttävät niille asetetut laatuvaatimukset ja siitä, että tuotteet on pakattu oikein. Työ sisältää myös näytteiden keräämistä ja niiden tarkastuksia, sekä monimuotoisia häiriöiden poisto- ja raportointitehtäviä. Lisäksi työhön kuuluu koneiden puhtaanapito ja siivoustehtävät. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta tuotantokoneiden käyttötehtävistä tai operaattorina toimimisesta. Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Lisätietoja tehtävästä saat Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi tai arkisin klo 9 - 15 numerosta 050 3546065. Tehtävään valittu henkilö solmii työsuhteen Orion Diagnostican kanssa.