(Poistunut julkaisusta)

Muoviasentaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme Muovityö Hiltunen Oy:lle muoviasentajaa Valkeakoskelle.

Muovityö Hiltunen valmistaa teollisuuden muovi- ja komposiittisäiliöitä. Työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta sekä hyviä kädentaitoja.

Mikäli sinulla on kokemusta muovityöstä tai laiteasennuksista sekä trukilla tai ohjaimilla suurien kappaleiden liikuttelusta niin katsomme sen eduksi. Arvostamme aiempaa opiskelu- tai työtaustaa esimerkiksi rakennuspuolelta, metallipuolelta tai konepajalta. Piirustustenlukutaito on tehtävässä eduksi.

Kyseessä on päivätyö. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä 6 kk:n sopimuksella ja voi olla mahdollista, että työt jatkuvat myös määräajan jälkeen.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.