(Poistunut julkaisusta)

Muoviasentaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme muoviasentajaa kokopäiväiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen Valkeakoskelle.

Asiakasyrityksemme Muovityö Hiltunen Oy sijaitsee Valkeakoskella.
Asiakasyrityksemme päätuotantoa ovat teollisuuden vaativiin prosesseihin käytettävät muovi- ja komposiittirakenteiset säiliöt ja altaat. Muovituotannon laaja kokemus, prosessiteollisuuden tarpeiden asiantuntemus sekä tarkat valmistusmenetelmät takaavat rakenteiden laadun ja kestävyyden.

Muoviasentajan tehtävässä tulet käsittelemään ja asentamaan erilaisia osia, isoja kappaleita.
Mikäli olet tottunut liikuttelemaan ohjaimilla isoja kappaleita, niin se on eduksi tehtävässä.
Tehtävä on hyvin pitkälle käsillä tekemistä, eli kaikki kädentaidot ovat plussaa. Mikäli sinulla on aiempaa työkokemusta muovityöstä ja/tai laiteasennuksista ja osaat tehdä aukkoja materiaaleihin, niin katsomme sen eduksi.

Arvostamme aiempaa opiskelu- ja/tai työtaustaa esimerkiksi rakennuspuolelta, metallipuolelta tai konepajalta sekä taitoa ymmärtää projektikokonaisuuksia. Myös piirustusten lukutaito on plussaa.

Toivomme hakijoilta:
-Hyvää fysiikkaa
-Tarkkuutta ja huolellisuutta
-Vastuullisuutta ja maltillisuutta
-Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oppia uutta

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työ alkaa helmikuussa ja työsuhde on alkuun määräaikainen ja henkilöstönvuokrauksen kautta. On myös mahdollista, että tietyn määräajan jälkeen työsuhde vakinaistetaan.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.