Muottitimpuri
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Asiakasyrityksemme Betset on suomalaisessa omistuksessa oleva vakavarainen ja kehittyvä yritys, joka etsii kasvavaan tarpeeseensa lisää ammattitaitoista työvoimaa. Betset on saanut laadukkaasta työstään ja tuottamisesta myös sertifikaatteja. Laadukkaan valmistuksen avaintekijänä on ollut henkilöstö. He etsivätkin joukkoonsa puuseppää tai muottitimpuria.

Työtehtävissäsi pääset suunnittelemaan sekä rakentamaan seinäelementtien valutyössä tarvittavia muotteja. Muotteja on monenlaisia suurempien tilauksien massatuotannosta yksilöllisiin tarpeisiin. Muottien teossa materiaalina ovat mm. filmivaneri sekä liimapuu.

Eduksi työnhaussa on aikaisempi kokemus muottitimpurin työtehtävistä. Myös puusepän tai kirvesmiehen koulutuksesta ja taidoista on suuri etu. Koska muotit ovat erilaisia ongelmanratkaisu ja uuden oppiminen on keskeisessä asemassa työssä kehittymisessä. Työ vaatii myös organisaatiokykyä sekä muuttuvien tilanteiden hallintaa ja niissä työskentelyä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa vuokratyönä, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä yrityksen kirjoille. Työ on arkisin olevaa päivätyötä klo 7-15:30. Työsuhteen taustalla tarkastellaan rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta. Palkka neuvotellaan huomioiden oma taustasi ja osaamisesi. Halutessasi voit laittaa palkkatoiveen hakemukseesi.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset kehittämään taitojasi. Jos työpaikka herätti kiinnostuksesi hae paikkaa oheisen linkin kautta. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja paikasta antaa Wilma puh. 040 121 7148 arkisin klo 8-15 tai wilma.niskanen@citywork.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot