Muottitimpuri
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakkaamme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin saneerauskohteisiin ammattitaitoista ja motivoitunutta timpuria. Tehtävässä pääset saneeraamaan asunnon kaikkia tiloja kuten kylpyhuoneita, keittiöitä, makuuhuoneita ja olohuoneita. Kohteet ovat pääosin kerrostaloasuntoja. Aloitus on sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla.


Hakemamme henkilö on rautainen ammattilainen, joka on tiimipelaaja, mutta pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn. Työturvakortin tulee olla voimassa ja auton käyttömahdollisuus on välttämätön tehtävässä. Sinulta tulisi myös löytyä omia työkaluja, nöyrää asennetta sekä hyvä työmoraali.

Vastineeksi tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla yli 10-vuotta. Asiakkaallamme on useita saneerauskohteita pääkaupunkiseudulla, joten työkeikat voivat olla hyvinkin pitkiä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työkohteitasi ja tehtäviäsi. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla!

Lisätietoja tarvittaessa:

Maria Pelkonen, HR-koordinaattori

maria.pelkonen@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennus, saneeraus, Helsinki, kokoaikatyö

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1194827
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa