(Poistunut julkaisusta)

Muottitimpuri betonituoteteollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Pieksämäen Naarajärvelle muottitimpuria betonituoteteollisuuteen.

Työtehtävät ovat monipuolisia timpurin töitä rakennustuoteteollisuudessa.

Työ vaatii tekijältään hyvää fyysistä peruskuntoa ja oikeanlaista asennetta työtä kohtaan. Hakijalla on hyvä olla aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Odotamme myös sirkkeleiden tuntemusta ja kuvanlukutaitoa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa.

Tehtävän palkkaus muodostuu rakennustuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa ma-pe klo 8-16 rekrytointivastaava Iina Pyymäki puh. 0400 480 613 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.