(Poistunut julkaisusta)

Muottikirvesmies
Betroc Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Yrityksen markkinoiden laajentuessa tarvitaan tiimiin lisää ammattilaisia. Etsimme valmisbetonitehtaalle Sodankylään betonielementtityöntekijöitä, muottikirvesmiehiä ja betonityöntekijöitä säännölliseen työhön tai riittävällä pohjalla olevaa kirvesmiestä oppiin.

Työtehtäviin kuuluvat betonielementtituotannon monipuoliset tehtävät kuten esim. muottityö, raudoitus, betonointi sekä jälkityöt. Elementtejä tehdään myös valmiilla muoteilla, joten kaikkiin työtehtäviin ei vaadita rakennuspiirustusten perusteellista tuntemusta.

Odotamme Sinulta:

Uuteen tehtävään tulevalla henkilöllä toivotaan olevan hyvät lähtövalmiudet kehittyä itsenäiseksi nopealla syklillä. Eduksi on, jos hallitset jo riittävällä tasolla piirustustenlukua ja rakennuskoneiden kuten sirkkelin ja naulauskoneen käytön.

Rakennusalan koulutuksesta tai työkokemuksesta on etua. Ratkaisevaa on positiivinen asenne työhön, riittävä fyysinen kunto, kyky tehdä tiimityötä ja oppia uutta. Jotta perehdyttäminen ja työturvallisuus voidaan tehdä asianmukaisesti, tulisi sinun hallita suomen kieli ainakin auttavasti. Tehtävään perehdytetään hyvin. Työturvallisuuskortti olisi hyvä olla, mutta kurssitamme tarvittaessa.

Sinulle:

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen Sodankylästä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut, hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkan.

Haluatko mukaan Betroc Oy:n loistavaan porukkaan missä tukenasi on kokeneen henkilöstön asiantuntemus?

Laitathan hakemuksesi tulemaan, tiedä vaikka juuri sinä olet pian uusi työntekijä Betrocilla!

Baronalla on tuhansia asiakkaita eri toimialoilla ympäri maailmaa, joten meidän kauttamme saat mielenkiintoisia työmahdollisuuksia tarvittaessa myös tulevaisuudessa.

Jyryn sijaisena rekrytoinnissa ajalla 15. - 19.7 toimii Hannu Rompanen/ hannu.romppanen@barona.fi