(Poistunut julkaisusta)

Muottikirvesmies pk-seudulle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Etsimme asiakkaallemme muottikirvesmiehiä.

Työ on vakituinen, kokopäiväinen ja kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Työssä vaaditaan vastaavaa työkokemusta ja reipasta asennetta.
Tehtäviin kuuluu myös raudoittaminen ja valutyöt.

Etsimämme henkilöt ovat osaavia ja kokeneita muottikirvesmiehiä. Heillä on positiivinen asenne ja suomenkielen taito. Kommunikointikieli on Suomi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Työt alkavat heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja saat Ari Pajuselta Ari.Pajunen@hryhtiot.fi.

Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöiden tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan halutessaan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäiväsi on joka perjantai!

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi.