(Poistunut julkaisusta)

Muottikirvesmies (Haku päättynyt)
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen MUOTTIKIRVESMIESTÄ vaihteleviin työtehtäviin.

Hakemamme henkilö omaa hyvän ja reippaan asenteen sekä on oma-aloitteinen ja haluaa oppia uutta. Hyvä piirustustenlukutaito on toivottavaa tässä työssä. Voit olla taustaltasi esimerkiksi kirvesmies, mutta se ei ole vaatimus. Hyvä tekijä oppii työhön kattavan perehdytyksen kautta. 

Jos kiinnostuit, hae paikkaa oheisen linkin kautta tai päivitä aiempaa hakemustasi kotisivuillamme www.carrot.fi . Kun täytät hakemuksen järjestelmäämme, saat käyttäjätunnukset. Kirjautumalla tunnuksillasi uudelleen järjestelmään, pääset täydentämään hakemustasi. 

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae nopeasti! Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja antavat:
Rauno Viitasalo 050 342 7175

Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan sekä teollisuuden ja rakennusalan työtehtäviin.

Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!