(Poistunut julkaisusta)

Muottikirvesmies (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Etsimme nyt rakennusalan asiakasyrityksellemme muottikirvesmiestä Espoossa sijaitsevalle työmaalle. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena ja työntekijällä on mahdollisuus rekrytoitua yritykseen tämän jälkeen. Töitä on luvassa vähintään kesän 2018 loppuun.

Tehtävässä pääset toimimaan vaativissa muotituksen tehtävissä ja kehittämään omaa ammattitaitoasi hyvässä porukassa. Työtehtävät luonnollisesti muuttuvat työmaan edetessä.

Edellytämme sinulta jo aikaisempaa työkokemusta muottikirvesmiehenä toimimisesta sekä kokemusta varsinkin isoilta työmailta. Työmaalla toimiessa sinulla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti ja hyvä suomen kielen taito. Tehtävässä tärkeintä on reipas asenne, hyvä fyysinen kunto sekä aito kiinnostus alaa kohtaan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Aleksi Seppälälle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 9-15 Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263.