(Poistunut julkaisusta)

Muottikirvesmiehiä Lappeenrantaan
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia. Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

 

Etsimme asiakasyrityksellemme useampaa muottikirvesmiestä Lappeenrantaan. Työsuhde on määräaikainen, näillä näkymin kevääseen 2020 asti. Toivomme hakijalta vähintään vuoden työkokemusta mittakirvesmiehen työstä. Voit olla itseoppinut, toki rakennusalan (erityisesti talonrakennus) on hyötyä. Työt alkavat pikaisesti ja työsuhde solmitaan Aaltovoiman kanssa. Palkkaus TES:n mukaan. Suomen kielen taito oltava kohtalainen. 

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista. Kerro, mitkä ovat parhaat puolesi ja miksi juuri sinä menestyisit kyseisessä tehtävässä.

Lisätietoja työstä antaa: 

Henkilöstökonsultti Anna Federley-Kokkonen

+358 50 475 9846

anna.federley-kokkonen@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.