Muottihuoltoon työkalumies
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2021

Okartek Oy

Okartek on tunnettu suomalainen muovialan sopimusvalmistaja. Tuotantomme jakaantuu kahteen pääalueeseen ruiskuvaluun ja lämpömuovaukseen. Olemme toimineet yli 30 vuotta suomalaisen muovituote valmistuksen kärjessä. Kokemus sekä tietotaito ovat vahvuuksiamme siinä missä laaja ja moderni konekantakin. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 14 milj. euroa ja henkilökuntaa yhteensä noin 85 henkeä.
Vuodesta 2005 lähtien Okartek Oy on ollut osa Etola-yhtiöitä.

----------

Muottihuoltoon työkalumies

Haemme Okartekille vakituiseen työsuhteeseen muottihuoltoon työkalumiestä. Olet mahdollisesti muoviteollisuudessa jo työskennellyt ammattilainen ja sinulta löytyy osaaminen & työkokemus ruiskuvalukoneilta/muoteilta. Työt alkavat elokuussa sopimuksen mukaan. Palkkaus riippuu tekijän osaamistasosta. 

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme että sinulta löytyy jonkin verran kokemusta muottien korjauksesta, sovituksesta ja kokoonpanosta. Olet tarkka ja huolellinen siinä mitä teet ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työt alkavat elokuussa sopimuksen mukaan. Työsopimus laaditaan suoraan Okartekin kanssa. Töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa (valmius 2-vuoroon).

Palkkaus: Sopimuksen mukaan / TES:n mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 15.08.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Christian Rönndahl
Eezy Henkilöstöpalvelut
0403075018
christian.ronndahl@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot