(Poistunut julkaisusta)

Muottihuoltaja, Coreplast Laitila Oy, Laitila
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021
Coreplast Laitila Oy on merkittävä muoviteollisuuden sopimusvalmistaja. Olemme toimineet Laitilassa jo reilun 50 vuoden ajan ja palveluksessamme on yli 100 ammattilaista. Tarjoamme visuaalisia ja mittatarkkoja muovituoteratkaisuja mm. sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle, vapaa-ajan tuoteteollisuudelle sekä terveydenhuollon koneisiin ja laitteisiin. Yhtiö on osa tanskalaista SP Group A/S -konsernia.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

MUOTTIHUOLTAJAA.

Tehtäväsi sisältää ruiskuvalumuottien huoltotyötä ja muottien esivalmistelua sarjatuotantoon. Teet tarvittaessa myös pieniä muottikorjauksia sekä muottiversioiden vaihtoa. Työtehtäviisi sisältyy myös siisteyden ja järjestyksen ylläpitoa.

Tässä tehtävässä pääset toimimaan suurta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativassa hienomekaanisessa työssä. Teet tiivistä yhteistyötä ja huoltopalvelua tuotantomme suuntaan. Työpäiväsi sisältää sekä ennalta suunniteltua huoltotyötä että tarvittaessa akuuttien ongelmatilanteiden selvittelyä ja ratkaisua.

Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä (ma-pe). Työn aloitus on mahdollista heti soveltuvan työntekijän löydyttyä. Vakituinen työsuhde solmitaan työntekijän ja Coreplast Laitila Oy:n välille.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempi kokemus ruiskuvalumuoteista katsotaan merkittäväksi eduksi, mutta työtaustasi voi olla myös muunlaisen asennustyön parista
- Hyviä kädentaitoja sekä halua kehittyä ja oppia uutta
- Joustavaa palveluasennetta, hyvää paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta
- Soveltuvuutta fyysiseen työskentelyyn
- Valmiutta 3-vuorotyöhön
- Manuaalikoneistustaito ja trukinajokokemus katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle

- Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden päästä kehittämään niin itseäsi kuin tuotantomenetelmiä
- Itsenäisen toimenkuvan ja työkaverien tuen ammattitaitoisessa tiimissä
- Tarjoamme myös työhyvinvointiasi tukevia työsuhde-etuja.


Kiinnostuitko?

Heräsikö mielenkiintosi? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä: puh. 0405100433 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
StaffPoint Oy
040 5100433
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi