(Poistunut julkaisusta)

Muotohöyläri
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2019
Etsimme asiakkaallemme Pudasjärvelle

MUOTOHÖYLÄRIÄ.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään alalla toiminut sekä tunnettu ikkuna- ja ovivalmistaja. He panostavat laatuun, osaamiseen ja tehokkaaseen toimintaa. Toiminta-alueena Suomen lisäksi ovat useat kauko- ja EU-maat.

Aikaisempi kokemus muotohöyläyksestä katsotaan eduksi, mutta asiakkaamme kouluttaa tehtävään. Muotohöylärin työnkuvaan kuuluu asetteiden teko höylille, muotohöyläys, laadun seuranta, tuotanto järjestyksen ja ajoituksen seuranta sekä tarvittaessa muut tehtävät tehtaassa. Työsuhde solmitaan aluksi puoleksi vuodeksi, mutta tehtävään halutaan pitkäaikainen ja sitoutunut työntekijä.

Toivomme, että sinulla on:
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Reipas työote ja oma-aloitteinen työtapa
- Omat työvaatteet (turvakengät ym.)
Tarjoamme:
- Pidempiaikaisen työpaikan, jossa mahdollisuus oppia ja kehittyä

Työaika: 06:00-14:30 viitenä päivänä viikossa (mahdollisesti myöhemmin joka toinen viikko iltavuoro klo 14:20-22:50)
Palkkaus: TES/Kokemuksen mukaan
Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhteen kesto: 6kk, mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi heti osoitteessa www.go-on.fi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Emme käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-päällikkö Marja Parkkari, puh. 044 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.