(Poistunut julkaisusta)

Muotituotteidenkäsittelijäksi Keravalle
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Kiinnostaako kokoaikainen mielenkiintoinen varastotyö muotituotteiden parissa?

Haluaisitko päästä työskentelemään muotituotteidenkäsittelijänä modernissa ja viihtyisässä logistiikkakeskuksessa Keravalla? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi huippu porukkaa, jossa riittää tekemisen meininkiä. Muotituotteidenkäsittelijänä pääset käsittelemään pientavaroita, kuten vaatteita ja kosmetiikkaa, ja hoitamaan tuotteiden hinnoittelua, lajittelua, pakkausta sekä keräilyä.

Työntekijöillemme tarjoamme kannustavan työympäristön, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittyä työurallaan. Työntekijässä arvostamme reippautta, ahkeruutta ja hyvää asennetta työtä kohtaan. Työtehtävään järjestetään kattava perehdytys, joten aikaisempaa kokemusta ei vaadita.

Työssä on mahdollista aloittaa joustavasti heinä – elokuun aikana ja töitä on tarjolla kokoaikaisesti syys – lokakuuhun asti. Työssä hyvin menestyvällä voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä pidempäänkin muissa vastaavanlaisissa varastotehtävissä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, vuoroviikoin aamussa (klo 6-14) ja illassa (klo 14-22).

Mikäli uskot olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi pian. Paikkoja on tarjolla useampia ja täytämme ne heti sopivien henkilöiden löydyttyä.