(Poistunut julkaisusta)

Muotituotteidenkäsittelijä
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Kiinnostaako kokoaikainen ja mielenkiintoinen varastotyö tekstiilituotteiden parissa?

Etsimme muotituotteidenkäsittelijöitä asiakkaallemme moderniin, ja viihtyisään logistiikkakeskukseen Keravalle. Työtä tehdään huoneenlämpöisessä varastossa mukavassa työporukassa. Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa vaatteiden hinnoittelua, lajittelua, pakkausta sekä keräilyä.

Työt alkavat sovitusti kesäkuun aikana ja töitä on tarjolla kokoaikaisesti ainakin syyskuun loppuun asti. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, vuoro viikoin aamussa (klo 6-14) ja illassa (klo 14-22). Työssä hyvin menestyvällä voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä pidempäänkin muissa vastaavanlaisissa varastotehtävissä.

Hakemamme henkilö on reipas, ahkera ja hyvän asenteen omaava. Työssä pärjää loistavasti ilman aikaisempaa kokemusta varastoalalta, sillä työtehtäviin perehdytetään työn alkaessa

Mikäli uskot olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi pian. Paikkoja on tarjolla useampia ja täytämme ne heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!